De manier om in te loggen in jouw account is veranderd

Met de Symbaloo Workspaces hebben we een aantal zaken eenvoudiger gemaakt voor jou!

Wat betekend dat voor mijn PRO account?

  • Je moet jouw wachtwoord resetten voordat je kan inloggen.
  • Vanaf nu kun je alle PRO functionaliteiten terugvinden in jouw persoonlijke Symbaloo account op Symbaloo.com
  • Je kunt nu jouw content specifieker verdelen onder jouw gebruiker door middel van Workspaces en groepen.